Naše magnetky jsou téměř nezničitelné, o nás se to ale tak úplně říct nedá. :) V toto chvíli jsme zavalení jako nikdy (díky vám za to! :)). Děláme vše pro to, aby u vás byly balíčky co nejdříve. I tak se ale doba doručení může až na 2 týdny. Děkujeme vám za vaši podporu. A víte, že si teď při objednávce nad 2000 Kč v košíku můžete vybrat dárek v hodnotě 240 Kč? :)

Hodnocení obchodu

5,0 48 hodnocení
Přidat hodnocení
5
47x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eliška | 21.9.2021
jsem velmi spokojená, do pár dnů jsem měla magnetky doma. Jsou krásné, tak akorát velké. Myslím, že se synovi budou líbit.
K Avatar autora Kamila | 21.9.2021
Kalendář je nad očekávání skvělý, zorganizujeme si s dcerkou celý den a školku a má přehled na co se může těšit a co má udělat, a už ji nemusím přemlouvat ať si sama uklidí hračky, pošlu jí se podívat na kalendář co ještě nemá splněno :) Magnetický tabule drží i přes menší rozměr naší tabule:)
MS Avatar autora Michaela Stejskalová | 21.9.2021
Milujeme vaše magnetky! Naprosto. Dcerka chodí do školky a krásně se za chvíli zorientovala ve dnech v týdnu. Magnetky nás provází celý den a už si píše Ježíškovi o další nášup. :) A to už jsme jednou doobjednávali k narozeninám :) Velmi oceňuji Váš lidský přístup a snahu opravdu vyhovět. Dala bych vám těch hvězdiček nejradši 10. :) Přeji mnoho spokojených zákazníků a další skvělé nápady :)
K Avatar autora Kristina | 19.9.2021
Kalendář je moc pěkně udělaný, magnetky krásné, vkusné. Už jsme objednali další dle potřeby. Dceři se moc líbí, nicméně přijde mi, že nejvíc nadšený je manžel, který často u kalendáře stojí a studuje, co nás čeká. Mám snad jen jedinou výtku - doufala jsem, že barevné fixy budou hladkou stranou na víčku na magnetu držet, což bohužel nefunguje :-(
T Avatar autora tereza | 17.9.2021
úžasné tabule a magnety pro děti. Využíváme doma opravdu každý den a dcery tabuli milují.
M Avatar autora Monika | 15.9.2021
Dnes nám došla již druhá objednávka od Lyonis a opět vše skvělé! Magnetky na přání navrhnuty s velkou ochotou a rychle, milé překvapení v podobě víc kusů magnetek. Děkujeme opravdu moc a přejeme, ať se ve všem daří!!! :)
KZ Avatar autora Kateřina Zapadlo | 14.9.2021
Není co vytknout, příjemná komunikace, rychlost, kvalitní kalendáře i magnetky. Kalendář máme od roku 2018, průběžně jen doobjednávám magnetky nebo doplňky dle potřeb. Dceři pomáhají magnetky a úkoly s jejich plněním a pro přehled, co se bude dít. Za mě hodnocení 5/5*
K Avatar autora Katka | 13.9.2021
Jsem velmi spokojena, vkusné a praktické magnetky nám se čtyřmi dětmi velmi usnadňují přehled v průběhu dne. Potřebovala jsem hudební nástroj na míru a přála si i postavičku dítěte s brýlemi, to vše přišlo velmi pěkně provedené.
J Avatar autora Jana | 10.9.2021
Dobrý den, vše je v pořádku..spokojenost a radost na všech stranách. Děkujeme a přejeme hezký den.
L Avatar autora Lenka | 7.9.2021
Náš kalendář- náš zachránce. Skvělé zpracování a konečně máme jasno, co se kdy bude dít.
L Avatar autora Lucie K. | 1.9.2021
Naprostá spokojenost. Syn je nadšený a každé ráno hned po probuzení běží k lednici zkontrolovat, co ho čeká ????
B Avatar autora Bibiana | 31.8.2021
Tak takovou pecku jsem skutečně nečekala! Období s piktogramy máme už dávno za sebou, ale přípomínáček "to do" by mohl pomoci ušetřit mé nervy s ustavičným připomínáním, a tak na mě vyskočila prezentace těchto výrobků a já po sečtení cifer v košíku protočila panenkami a modlila se, ať to má alespoň malý úspěch. Přišel nám vánoční dárek, ze kterého tryskala úžasná energie. Rozbalovala jsem to se zatajeným dechem, opatrně v úctě s těmi, kdo se podíleli na výrobě a přípravě. Toto je něco víc, daleko víc, než bych čekala. Byla jsem v úžasném překvapení a děkuji za ten krásný pocit, který to ve mně vyvolalo. Věřím, že do toho dáváte úplně maximum, kus sebe, své energie, lásky, péče. Já to tam vidím. A děkuji! Co do praktičnosti, estetiky, prostě bomba!
T Avatar autora Tereza | 23.8.2021
Musím jen chválit, pořídili jsme si školkovou verzi. Syn je unešený a já taky nejen, že se jedná o edukativní pomůcku, ale i na lednici vypadá krásně. Každý kdo přišel, obdivoval. Prvotní myšlenka při pořizování byla jestli není cena vysoká, ale musím říct, že je naprosto adekvátní ke kvalitě:-):-) Navíc nám při objednávce vyšli se vším vstříc a brzy objednáme něco dalšího:-):-)
M Avatar autora Monika | 23.8.2021
Jsem nadšená, skvěle zabaleno, krásné provedení kalendáře.
L Avatar autora Lucie | 22.8.2021
Krásné zpracování, moc hezky zabaleno, velmi spokojená, dobrá komunikace, informovanost,a rychlost
B Avatar autora Bára | 11.8.2021
Děkujeme za moc milou pomůcky při přípravě na školku. My jsme si nejprve kalendář půjčili od známých, abychom věděli, zda dceru zaujme a musím říct, že je to od první chvíle perfektní pomůcka. Teď už máme svůj vlastní kalendář i s našimi specifickými "výmysly" a je to super. Každé ráno se hned dcera chodí ptát - tak mamí, jak to dneska naplánujeme? Co se bude dít? Pracujeme s ním opravdu každý den, hned několikrát. Pomáhá v orientaci v čase během dne, zrychluje úkoly, které je potřeba udělat, "nutí" nás si promýšlet plán i několik dní dopředu, což není vůbec špatné. Najednou se i nám dospělým daří více dodržovat slíbené, naplánované věci. Oceňuji kvalitu zpracování, vzhled a nápaditost. Nás baví. Minusem je vysoká cena, před pár lety, když kalendář pořizovala kamarádka, byl provedením úplně stejný, ale cenově někde jinde. I přesto, jsme se rozhodli zainvestovat, tak snad kalendářové nadšení vydrží dlouho a my nebudeme litovat :-). Děkujeme!
ZO Avatar autora Zdeňka Ogorková | 5.8.2021
Zdravím a moc děkuji za vyřízené další mé objednávky. Osvědčila se mi i grafika na míru a dostala jsem nové magnetky hned dvě. Děkujeme. Kalendář je taková naše láska. Máme ho v kuchyni u stolu a pracujeme s ním s dcerou každý den. Hned ráno se chodí podívat, co ji kdy čeká. Také je z rodiny jediná, která vždy zná přesné datum :D
K Avatar autora Kateřina | 5.8.2021
Moc spokojená. Krásně zpracováno, magnetky se líbí dítěti i nám jako rodičům. Ačkoliv bych to nečekala, tak dost vedou magnetky s emocemi a počasím. Uvidíme, jak to bude fungovat, až začne školka.
D Avatar autora Dominika | 3.8.2021
Maximálne spokojná či už komunikácia s obchodom ale aj samotný výrobok. Výborný pomocník pre moju malú ale aj pre partnera, ktorý si tiež pozrieť čo ho v ten deň čaká ????
L Avatar autora Lucie | 26.7.2021
Krásné zpracování, moc hezky zabaleno, děti nadšené. Pokud se osvědčí, radi zakoupime plán na cely týden???? Děkujeme.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 48