Hodnocení obchodu

5,0 22 hodnocení
Přidat hodnocení
5
21x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
O Avatar autora Olga | 1.5.2021
Máme doma kalendář a magnetky pro školáka i školkaře. Velmi mile a vstřícné jednání paní Adélky a výborná komunikace. Kalendář jsem vyhrála v soutěži. Děti jsou z něj úplně nadšené! Moc se mi líbí jejich zpracování, tloušťka magnetu, krásně drží na lednici. Teď už nemusím klukům kreslit činnosti na další den, chystají si je sami a moc rádi za hvězdičky úkoly plní. To že ví, co je další den čeká, jim dává pocit, že mají o všem přehled a den v týdnu i datum a vše je pro ně takto mnohem lépe a to doslova UCHOPITELNÉ! A moc oceňuji i ekologické zabalení, žádný plast a velká pečlivost. Je na všem vidět jak s velkou láskou a pečlivostí pro své zákazníky vše připravují. Děkuji
K Avatar autora Karolína | 27.4.2021
Hodnocení nepíši, ale tady jsem byla tak moc mile překvapená jak komunikací a vstřícností, tak s objednaným zbožím, že si to zaslouží uznání. Svoje děti nemám, a přesto jsem z balíčku byla nadšena a to i po vzhledové stránce - byl pracně zabalený a neměl žádný nadbytečný plast, celkově na něm bylo hezky vidět, jak si e-shop dává záležet na kvalitě i kvantitě. Vše co bylo objednáno přišlo v tom nejlepším stavu i s radostmi navíc. Nemám co vytknout !
J Avatar autora Jana | 27.4.2021
Krásný, praktický nápad, který dětem pomáhá a baví. Hezké zpracování, magnetky drží pěkně. Děkujeme.
E Avatar autora Eliška | 27.4.2021
moc se nám kalendář i magnetky libí:-) všem doporučujeme....rychlost a pečlivost.....je to skvělý nápad pro děti
B Avatar autora Barbora | 20.4.2021
Objednali jsme hromadu magnetek a jsme nadšeni. Je to skvělý nápad a určitě časem priobjedname další :)
N Avatar autora Němečkovi | 12.4.2021
Jsme velice spokojeni, kalendář je moc pěkný, přehledný, dceru velmi baví a pěkně se na něm učí sled dnů a časové souvislosti s událostmi. Máme již půl roku a stále naplno využíváme. Přístup výrobce byl vynikající, jsou velice pečliví, kéž by bylo více takových. Zpracování výrobku precizní, žádné tiskové chyby ani nedostatky, které by kazily celkově skvělý dojem. Výborně a pečlivě zabaleno.
K Avatar autora Katerina B. | 12.4.2021
Komunikace s obchodem a dodani probehlo na jednicku. Kalendar i magnetky jsou krasne, syn je nadseny. Jedine, co bych ocenila je "silnejsi" magneticky efekt, magnetky drzi opravdu slabe a obcas nektera spadne i pri lehkem nechtenem dotyku. Celkova plocha kalendare by klidne mohla byt o neco sirsi, casto davame i 2 magnetky vedle sebe v jednom dni a pak se to prekryva s nasledujicim dnem.
L Avatar autora Lyonis (Administrátor) 13.4.2021
Dobrý den, Kateřino, Jsme moc rádi, že je syn z kalendáře nadšený. To je nejvíc! :) Problém s magnetkami mě moc mrzí. Někde musela nastat chyba - protože naše magnetky drží opravdu perfektně. Často nám zákazníci píší, že takovou sílu magnetek ani nečekali. Napište mi prosím zprávu a určitě přijdeme na to, v čem je zakopaný pes a jak to napravit. Adéla
D Avatar autora Dáša | 25.3.2021
Jsem moc spokojena po všech stránkách - s rychlostí dodání, krásným zabalaením i provedením všech výrobků. Děti byly nadšené ihned a je znát velký pokrok v jejich přístupu, těší se vždy na okamžik, až si budou moci "odškrtnout" splnění nějakého úkolu. Na další den si dobrovolně nakládají tolik úkolů, co se jim tam vejde :-). Děkuji!
D Avatar autora Drahomíra | 24.3.2021
Dobrý den, děkuji za perfektní a rychlé dodání mé objednávky. Moc se těším, až dárek předám vnučce a těším se na její rozzářené oči. Jedna moje vnučka ho už má, je z něj nadšená a hlavně jí moc baví plnit zadané úkoly podle magnetek. Přeji Vám hodně pracovních a osobních úspěchů a hlavně pevné zdraví
P Avatar autora Petra | 21.3.2021
Nádherné provedeni, rychle dodani. Detem se magnetky moc libi, mely vikend na to, aby si s nimi pohraly a prohledly si je a zitra je zaciname pouzivat tak, aby nam pomahaly primet deti k lepsi spolupraci. Moc dekujeme, je to skvely napad vyrobit takovou smysluplnou vec!
Avatar autora Lucie Špinarová | 21.3.2021
Skvělá i hezká pomůcka. Rodinný kalendář nám pomáhá organizovat úkoly při stěhování a zařizování nového bytu včetně pochuzek po doktorech a remeslnikach. Juniorovi je teprv 7 měsíců ale určitě ho bude časem taky rád používat.
MK Avatar autora Michaela Klusáková | 19.3.2021
Báječná pomůcka. Provedení je krásné, hravé a kvalitní. Je super, že perfektně poslouží staršímu synovi, který má rád plán a přehled, a zároveň je stejným pomocníkem pro mě, mámu, která v plánu často plave. :) :) Až doteď :) :) Za půl roku budeme pořizovat i pro našeho skoro tříleťáka Kalendář pro školkáčky. Děkujeme!
JM Avatar autora Jana Martínková | 13.3.2021
Dobrý den, kalendář máme od Vánoc..výborný propracovaný pomocník a kamarád..kluci 5 a 2 roky používají oba s radostí. Děkujeme. Hezký den.
R Avatar autora Renáta | 13.3.2021
Dobry den, rozhodne sme velmi spokojni! Odkedy mame planovaci kalendar + tabulku na denny ritual prisposobeny podla nasho rezimu pomocou magnetiek, denne povinnosti su pre nas hrackou! Tento kalendar Vam vnesie do domova pokoj a radost z robenia domacich prac, resp. malych povinnosti Vasho dietatka. Niekedy to bol boj, teraz...? S usmevom na tvari, s nadsenim a radostou. Moja dcerka sa nevie dockat, kedy si udeli hviezdicku za vykonanu aktivitu! Velmi chvalim aj sadu 12 ks Moje vyzvy! Vdaka Vam za tento kalendar, je velmi kvalitne spracovany s nadhernou a vystiznou grafikou. Cela rodinka sme nadsena :)
T Avatar autora Tereza | 5.3.2021
Používáme kalendář asi měsíc a strašně za něj děkuji. Už delší dobu jsem nějaký plánovací kalendář pro syna sháněla, ale až ten od Lyonis se nejvíce podobal mojí představě. Synovi jsou 2 roky. Než jsme měli kalendář, byl u nás hrozný problém, když se mělo jít na nákup, ven na procházku, jet na návštěvu atd. Teď s kalendářem přesně ví, co se ten den bude dít a také se těší a méně vzteká. Myslím, že to je skvělý pomocník, moc doporučuji. Také děkujeme za vytvoření magnetek na přání a za magnetky navíc jako dárek. Skvělá kvalita, šikovné české ruce a krásné balení. Děkujeme
V Avatar autora Veronika | 1.3.2021
Dlouho jsem neměla z něčeho takovou radost...Krásně zabalený, že jsme i krabici opatrně rozdělali a pak se z ní dělal domeček, krásná razítka, kalendář bomba....Děti celý večer zkoumaly jednotlivé magnetky, neumí ještě číst, takže to byly občas hádanky...Každej vyfasoval svoji sadu hvězdiček na denní povinnosti...jestli to bude takhle fungovat dlouhodoběji, tak Vás budu opěvovat pravidelně :-) Fakt radost :-) s velikou radostí budu doporučovat dál.
A Avatar autora Adéla | 25.2.2021
nádherné balení krásného a hlavně moc užitečného produktu! Syn je nadšený, teprve začínáme s poznáváním, ale už teď si rád přidává magnetky co že se bude ten den dělat a kdy že se to pojede na výlet nebo za dědou :) věřím, že mu to pomůže více se orientovat v čase a méně se rozčilovat, že se zrovna neděje to, co si myslel... moc děkujeme a vřele doporučujeme!
K Avatar autora Klára | 24.2.2021
Koupila jsem si Náš kalendář,na měsíc.Mame ho na lednici a super! Člověk si řekne,že to až tak nevyužije,ale když to má,tak nechápe,jak mohl být bez toho. Přišlo krásně zabalené a v naprostém pořádku.Ještě jsme dostali pár magnetek jako dárek,což potěší. Děkujeme!
I Avatar autora Iva | 21.2.2021
Vše v naprostém pořádku, synovi se magnetky moc líbí a děkujeme za dáreček
A Avatar autora Andrea Z. | 20.2.2021
Děkujeme za krásný kalendář a spoustu magnetků na "vylepšení", už visí na lednici a dělá (nejen) parádu :-) K Vánocům starší dcera dostala kalendář a ani ne po dvou měsících jsme už rády dokoupily další magnetky abychom měly vše skutečně "na míru" a taky jsme pořídily menší kalendář pro mladší dceru/mě. Magnetky i kalednář se nám moc líbí, pomáhají nám snáze naplánovat čas a rozvrhnout si práci i zábavu a v neposlední řadě si s nimi užijeme legraci :) Cením si Vaší práce zejména s ohledem na nápad a opravdovou užitečnost jak pro děti tak pro nás maminky, přiznám se že jsem asi před rokem zvažovala něco obdobného doma vyrobit, ale chybí mi k tomu potřebná kreativita...

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 22