DOPRAVA ZDARMA A DÁREK K TOMU pro objednávky nad 1000 Kč. Dárek se vám načte automaticky , pro dopravu zdarma zadejte kód "LETO21".

Hodnocení obchodu

5,0 29 hodnocení
Přidat hodnocení
5
28x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie | 26.7.2021
Krásné zpracování, moc hezky zabaleno, děti nadšené. Pokud se osvědčí, radi zakoupime plán na cely týden???? Děkujeme.
M Avatar autora Monika | 26.7.2021
Vše v pořádku, rychlé jednání, kalendář a magnetky super, i 22měsíční dceři se líbí, chodíme se koukat, co nás čeká za aktivity ????
HP Avatar autora Hana Puchnerová | 26.7.2021
velmi spokojena, dobrá komunikace, informovanost, rychlost. Budu teprve věnovat jako dárek k svátku, před nástupem do školy ,tak nevím, jak se bude líbit.
B Avatar autora Běla | 14.6.2021
Nápadité a krasne zpracované výrobky-můj kalendář a rodinný kalendář, rychle dodání.Rada se zase vrátím a nakoupim.
Avatar autora Marika Španihelová | 30.5.2021
Super
N Avatar autora Nikča | 26.5.2021
Perfektní jednání a komunikace, rychlá dodávka magnetků. Děti jsou nadšené. Magnetky vypadají, že budou kvalitní, drží pevně i připevněný papír. MAximální spokojenost, za mne doporučuji. Byla to naše první, ale určitě né poslední objednávka.
M Avatar autora Marcela | 24.5.2021
Moc často hodnocení nepíši, ale dnes udělám výjimku. Rodinný kalendář máme doma již několik měsíců, stejně tak menší dětské. S tabulkami jsme spokojení. Kluci jen potřebují dokoupit motivační hvězdičky, které jim budu udělovat za splnění úkolu, jako motivaci (každodenní motivace slábne a proto mám vymyšlen nový motivační program :D ) Rodinný plánovač je naprosto skvělá věc a nevím, jak jsem bez něj mohla fungovat dřív. Už je to pro mne rituál. Nedělní ukládání, přečtení pohádky a odchod do kuchyně smazat a naplánovat nový týden. A ráno už zase každý ví, co ho celý týden čeká - různé kroužky, lékař, výlet, logopedie,... V nabídce magnetů si vybere opravdu každý. Magnetky velmi pěkně na kalendáři drží. Samotné tabulky i kalendář máme na zdi s magnetickým nátěrem a taktéž krásně pevně přilnou, nesjíždí. Tentokrát jsem doobjednávala magnetky a opět jsem byla (stejně jako při první objednávce) překvapena milým a vstřícným přístupem paní Adélky. V obou případech jsem využila i možnost, vytvořit si magnetky na přání (která nám ve výběru chybí) a v obou případech jsem byla moc spokojená. Troufnu si říct, že paní opravdu vyjde vstříc snad úplně ve všem, nic není nemožné. Bonusem je moc krásné balení, bez plastu, s poděkováním a milou pozorností. Děkuji.
O Avatar autora Olga | 1.5.2021
Máme doma kalendář a magnetky pro školáka i školkaře. Velmi mile a vstřícné jednání paní Adélky a výborná komunikace. Kalendář jsem vyhrála v soutěži. Děti jsou z něj úplně nadšené! Moc se mi líbí jejich zpracování, tloušťka magnetu, krásně drží na lednici. Teď už nemusím klukům kreslit činnosti na další den, chystají si je sami a moc rádi za hvězdičky úkoly plní. To že ví, co je další den čeká, jim dává pocit, že mají o všem přehled a den v týdnu i datum a vše je pro ně takto mnohem lépe a to doslova UCHOPITELNÉ! A moc oceňuji i ekologické zabalení, žádný plast a velká pečlivost. Je na všem vidět jak s velkou láskou a pečlivostí pro své zákazníky vše připravují. Děkuji
K Avatar autora Karolína | 27.4.2021
Hodnocení nepíši, ale tady jsem byla tak moc mile překvapená jak komunikací a vstřícností, tak s objednaným zbožím, že si to zaslouží uznání. Svoje děti nemám, a přesto jsem z balíčku byla nadšena a to i po vzhledové stránce - byl pracně zabalený a neměl žádný nadbytečný plast, celkově na něm bylo hezky vidět, jak si e-shop dává záležet na kvalitě i kvantitě. Vše co bylo objednáno přišlo v tom nejlepším stavu i s radostmi navíc. Nemám co vytknout !
J Avatar autora Jana | 27.4.2021
Krásný, praktický nápad, který dětem pomáhá a baví. Hezké zpracování, magnetky drží pěkně. Děkujeme.
E Avatar autora Eliška | 27.4.2021
moc se nám kalendář i magnetky libí:-) všem doporučujeme....rychlost a pečlivost.....je to skvělý nápad pro děti
B Avatar autora Barbora | 20.4.2021
Objednali jsme hromadu magnetek a jsme nadšeni. Je to skvělý nápad a určitě časem priobjedname další :)
N Avatar autora Němečkovi | 12.4.2021
Jsme velice spokojeni, kalendář je moc pěkný, přehledný, dceru velmi baví a pěkně se na něm učí sled dnů a časové souvislosti s událostmi. Máme již půl roku a stále naplno využíváme. Přístup výrobce byl vynikající, jsou velice pečliví, kéž by bylo více takových. Zpracování výrobku precizní, žádné tiskové chyby ani nedostatky, které by kazily celkově skvělý dojem. Výborně a pečlivě zabaleno.
K Avatar autora Katerina B. | 12.4.2021
Komunikace s obchodem a dodani probehlo na jednicku. Kalendar i magnetky jsou krasne, syn je nadseny. Jedine, co bych ocenila je "silnejsi" magneticky efekt, magnetky drzi opravdu slabe a obcas nektera spadne i pri lehkem nechtenem dotyku. Celkova plocha kalendare by klidne mohla byt o neco sirsi, casto davame i 2 magnetky vedle sebe v jednom dni a pak se to prekryva s nasledujicim dnem.
L Avatar autora Lyonis (Administrátor) 13.4.2021
Dobrý den, Kateřino, Jsme moc rádi, že je syn z kalendáře nadšený. To je nejvíc! :) Problém s magnetkami mě moc mrzí. Někde musela nastat chyba - protože naše magnetky drží opravdu perfektně. Často nám zákazníci píší, že takovou sílu magnetek ani nečekali. Napište mi prosím zprávu a určitě přijdeme na to, v čem je zakopaný pes a jak to napravit. Adéla
D Avatar autora Dáša | 25.3.2021
Jsem moc spokojena po všech stránkách - s rychlostí dodání, krásným zabalaením i provedením všech výrobků. Děti byly nadšené ihned a je znát velký pokrok v jejich přístupu, těší se vždy na okamžik, až si budou moci "odškrtnout" splnění nějakého úkolu. Na další den si dobrovolně nakládají tolik úkolů, co se jim tam vejde :-). Děkuji!
D Avatar autora Drahomíra | 24.3.2021
Dobrý den, děkuji za perfektní a rychlé dodání mé objednávky. Moc se těším, až dárek předám vnučce a těším se na její rozzářené oči. Jedna moje vnučka ho už má, je z něj nadšená a hlavně jí moc baví plnit zadané úkoly podle magnetek. Přeji Vám hodně pracovních a osobních úspěchů a hlavně pevné zdraví
P Avatar autora Petra | 21.3.2021
Nádherné provedeni, rychle dodani. Detem se magnetky moc libi, mely vikend na to, aby si s nimi pohraly a prohledly si je a zitra je zaciname pouzivat tak, aby nam pomahaly primet deti k lepsi spolupraci. Moc dekujeme, je to skvely napad vyrobit takovou smysluplnou vec!
Avatar autora Lucie Špinarová | 21.3.2021
Skvělá i hezká pomůcka. Rodinný kalendář nám pomáhá organizovat úkoly při stěhování a zařizování nového bytu včetně pochuzek po doktorech a remeslnikach. Juniorovi je teprv 7 měsíců ale určitě ho bude časem taky rád používat.
MK Avatar autora Michaela Klusáková | 19.3.2021
Báječná pomůcka. Provedení je krásné, hravé a kvalitní. Je super, že perfektně poslouží staršímu synovi, který má rád plán a přehled, a zároveň je stejným pomocníkem pro mě, mámu, která v plánu často plave. :) :) Až doteď :) :) Za půl roku budeme pořizovat i pro našeho skoro tříleťáka Kalendář pro školkáčky. Děkujeme!
JM Avatar autora Jana Martínková | 13.3.2021
Dobrý den, kalendář máme od Vánoc..výborný propracovaný pomocník a kamarád..kluci 5 a 2 roky používají oba s radostí. Děkujeme. Hezký den.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 29