Zatím stále stíháme doručení do Vánoce. Ale už se nám prodlužuje dodací lhůta (aktuálně cca 10-15 prac. dní). Děláme ale vše pro to, aby u vás Lyonis balíčky byly co nejdříve :). Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Hodnocení obchodu

5,0 71 hodnocení
Přidat hodnocení
5
70x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika | 24.11.2021
Jsem moc spokojená a už se těším na Ježíška :) A děkuji za rychlé dodání.
N Avatar autora Nikola | 19.11.2021
Moc děkuji, to je přesně to co jsme potřebovali. Teď máme všichni přehled ????. Chválím provedení, a dodání šroubků ( to mě mile překvapilo ????). Těším se na další doobjednání magnetků. A vřele doporučuji užasného pomocníka do domácnosti.
J Avatar autora Jarmila | 15.11.2021
Moc mě překvapila rychlost dodání - i přes avizování delšího dodání před Vánoci. Jsem nadšena ze zpúsobu zabalení rodinného kalendáře a provedení magnetek. Těším se, až nám ho Ježíšek nadělí a začnem ho používat.
P Avatar autora Petra | 15.11.2021
Magnetky jsou krasne zpracovane, dcera si chodi kontrolovat,co ji jeste ceka za ukoly a co uz ma hotove.Doobjednali jsme si par magnetek navic pro nase potreby a jsou paradnim doplnkem k zakladu. Magneticky funguji suprove, i nam rodicum dava kalendar prehled, co je za den a co nas ceka. Moc dekujeme
E Avatar autora Eva | 14.11.2021
Kalendář je naprosto úžasný, krásný, teď jsem objednávala už druhý pro neteře a naprostá spokojenost i s nápisem na kalendáři. Kdybych měla víc dětí určitě ještě objednám. S objednáním, doručením, kvalitou zabalení nikdy žádný problém.
S Avatar autora Simona | 13.11.2021
Jsem velmi spokojená...
E Avatar autora Eliška | 12.11.2021
Tento obchod vřele doporučuji! Jednání je bezproblémové a velmi rychlé, ochotně mi vyšli se vším vstříc. Syn je z magnetků nadšený a každé ráno ihned běží k ledničce, aby posunul magnetek na další den a řekl nám, co ho dneska čeká.
K Avatar autora Klára | 11.11.2021
Vše naprosto v pořádku. U nás jsou magnetky ve veliké oblibě. Děti ochotněji pracují když vědí co mají dělat. S obchodem není problém se na čemkoli domluvit (máme doma tři kluky, neumí číst a tak máme magnetky se jménem a jinak barevné trika!). A k tomu krásné balení a malý dárek jako překvapení. Vřele doporučuji!
P Avatar autora Petra | 6.11.2021
Krásně zpracované produkty :). Rychle dodání. Skvělá komunikace. Ještě jednou moc děkuji za pomoc a ochotu.. Opravdu se dá krásně s "Lyonis" na všem domluvit. Opravdu neváhejte. :).. Doporučuji!
Š Avatar autora Štěpánka | 6.11.2021
Skvělá komunikace, krásně odvedená práce, magnetky kvalitně zpracované. Rychlé dodání. Doporučuji!!!
A Avatar autora Alexandra | 4.11.2021
Kalendář je krásně zpracovaný a magnetky jsou top! Skvělá komunikace ze strany obchodu; výrobky precizně zabaleny a doručení rychlé. Mohu jenom doporučit!!!
B Avatar autora Bety | 17.10.2021
Objednávala jsem už druhý kalendář, tentokrát pro školáka, první školkový zdědil mladší syn. Doobjednala jsem i magnetky, přišly bleskově, krásně zabalené i s dárečkem, děkujeme! Kalendář také přišel velmi rychle, bude to dárek na Vánoce. Klukům moc pomáhá naučit se orientaci ve dnech v týdnu, mladšího motivují i úkoly a hvězdičky za ně. Krásné zpracování!
Avatar autora T | 12.10.2021
Krásné kvalitní magnetky, milé balení, dáreček zdarma, rychlé dodání, všechno super :)
K Avatar autora Kristýna | 11.10.2021
Krásně zpracované harmonagramy - ty naše homemade byly taky super, ale trvanlivost nicmoc :-D
Avatar autora Iveta Čechurová | 10.10.2021
Maximalni spokojenost, krasny, kvalitni vyrobek, rychle dodani. Syn (3 roky) je nadseny a my take
M Avatar autora Míra | 6.10.2021
Rychlé dodání.Výrobek pěkný.
R Avatar autora Romana | 6.10.2021
Jsem nadšená, magnety jsou hezčí než na obrázku. Navíc krásně zabalené, rychle dodané. Nakoupila jsem vnukovi do advetního kalendáře a moc se těším, až je začne používat. Děkuji a doporučuji
T Avatar autora Tereza | 5.10.2021
Moc děkujeme za Rodinný kalendář. Máme ho zatím krátce, ale věřím, že celé rodině zpestří a ulehčí plánování každodenních povinnosti.
I Avatar autora Irena | 4.10.2021
Skvělá rychlost, krásně zabaleno a stejně krásné jako na fotkách
H Avatar autora Helena | 4.10.2021
Rychlost dodání, zpracování výrobků, vizuální stránka, komunikace obchodu, to vše je na 1. Nemám, co bych vytkla, vše je skvělé.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 71