Naše magnetky jsou téměř nezničitelné, o nás se to ale tak úplně říct nedá. :) V toto chvíli jsme zavalení jako nikdy (díky vám za to! :)). Děláme vše pro to, aby u vás byly balíčky co nejdříve. I tak se ale doba doručení může až na 2 týdny. Děkujeme vám za vaši podporu. A víte, že si teď při objednávce nad 2000 Kč v košíku můžete vybrat dárek v hodnotě 240 Kč? :)

Hodnocení obchodu

5,0 59 hodnocení
Přidat hodnocení
5
58x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lenka | 7.9.2021
Náš kalendář- náš zachránce. Skvělé zpracování a konečně máme jasno, co se kdy bude dít.
L Avatar autora Lucie K. | 1.9.2021
Naprostá spokojenost. Syn je nadšený a každé ráno hned po probuzení běží k lednici zkontrolovat, co ho čeká ????
B Avatar autora Bibiana | 31.8.2021
Tak takovou pecku jsem skutečně nečekala! Období s piktogramy máme už dávno za sebou, ale přípomínáček "to do" by mohl pomoci ušetřit mé nervy s ustavičným připomínáním, a tak na mě vyskočila prezentace těchto výrobků a já po sečtení cifer v košíku protočila panenkami a modlila se, ať to má alespoň malý úspěch. Přišel nám vánoční dárek, ze kterého tryskala úžasná energie. Rozbalovala jsem to se zatajeným dechem, opatrně v úctě s těmi, kdo se podíleli na výrobě a přípravě. Toto je něco víc, daleko víc, než bych čekala. Byla jsem v úžasném překvapení a děkuji za ten krásný pocit, který to ve mně vyvolalo. Věřím, že do toho dáváte úplně maximum, kus sebe, své energie, lásky, péče. Já to tam vidím. A děkuji! Co do praktičnosti, estetiky, prostě bomba!
T Avatar autora Tereza | 23.8.2021
Musím jen chválit, pořídili jsme si školkovou verzi. Syn je unešený a já taky nejen, že se jedná o edukativní pomůcku, ale i na lednici vypadá krásně. Každý kdo přišel, obdivoval. Prvotní myšlenka při pořizování byla jestli není cena vysoká, ale musím říct, že je naprosto adekvátní ke kvalitě:-):-) Navíc nám při objednávce vyšli se vším vstříc a brzy objednáme něco dalšího:-):-)
M Avatar autora Monika | 23.8.2021
Jsem nadšená, skvěle zabaleno, krásné provedení kalendáře.
L Avatar autora Lucie | 22.8.2021
Krásné zpracování, moc hezky zabaleno, velmi spokojená, dobrá komunikace, informovanost,a rychlost
B Avatar autora Bára | 11.8.2021
Děkujeme za moc milou pomůcky při přípravě na školku. My jsme si nejprve kalendář půjčili od známých, abychom věděli, zda dceru zaujme a musím říct, že je to od první chvíle perfektní pomůcka. Teď už máme svůj vlastní kalendář i s našimi specifickými "výmysly" a je to super. Každé ráno se hned dcera chodí ptát - tak mamí, jak to dneska naplánujeme? Co se bude dít? Pracujeme s ním opravdu každý den, hned několikrát. Pomáhá v orientaci v čase během dne, zrychluje úkoly, které je potřeba udělat, "nutí" nás si promýšlet plán i několik dní dopředu, což není vůbec špatné. Najednou se i nám dospělým daří více dodržovat slíbené, naplánované věci. Oceňuji kvalitu zpracování, vzhled a nápaditost. Nás baví. Minusem je vysoká cena, před pár lety, když kalendář pořizovala kamarádka, byl provedením úplně stejný, ale cenově někde jinde. I přesto, jsme se rozhodli zainvestovat, tak snad kalendářové nadšení vydrží dlouho a my nebudeme litovat :-). Děkujeme!
ZO Avatar autora Zdeňka Ogorková | 5.8.2021
Zdravím a moc děkuji za vyřízené další mé objednávky. Osvědčila se mi i grafika na míru a dostala jsem nové magnetky hned dvě. Děkujeme. Kalendář je taková naše láska. Máme ho v kuchyni u stolu a pracujeme s ním s dcerou každý den. Hned ráno se chodí podívat, co ji kdy čeká. Také je z rodiny jediná, která vždy zná přesné datum :D
K Avatar autora Kateřina | 5.8.2021
Moc spokojená. Krásně zpracováno, magnetky se líbí dítěti i nám jako rodičům. Ačkoliv bych to nečekala, tak dost vedou magnetky s emocemi a počasím. Uvidíme, jak to bude fungovat, až začne školka.
D Avatar autora Dominika | 3.8.2021
Maximálne spokojná či už komunikácia s obchodom ale aj samotný výrobok. Výborný pomocník pre moju malú ale aj pre partnera, ktorý si tiež pozrieť čo ho v ten deň čaká ????
L Avatar autora Lucie | 26.7.2021
Krásné zpracování, moc hezky zabaleno, děti nadšené. Pokud se osvědčí, radi zakoupime plán na cely týden???? Děkujeme.
M Avatar autora Monika | 26.7.2021
Vše v pořádku, rychlé jednání, kalendář a magnetky super, i 22měsíční dceři se líbí, chodíme se koukat, co nás čeká za aktivity ????
HP Avatar autora Hana Puchnerová | 26.7.2021
velmi spokojena, dobrá komunikace, informovanost, rychlost. Budu teprve věnovat jako dárek k svátku, před nástupem do školy ,tak nevím, jak se bude líbit.
B Avatar autora Běla | 14.6.2021
Nápadité a krasne zpracované výrobky-můj kalendář a rodinný kalendář, rychle dodání.Rada se zase vrátím a nakoupim.
Avatar autora Marika Španihelová | 30.5.2021
Super
N Avatar autora Nikča | 26.5.2021
Perfektní jednání a komunikace, rychlá dodávka magnetků. Děti jsou nadšené. Magnetky vypadají, že budou kvalitní, drží pevně i připevněný papír. MAximální spokojenost, za mne doporučuji. Byla to naše první, ale určitě né poslední objednávka.
M Avatar autora Marcela | 24.5.2021
Moc často hodnocení nepíši, ale dnes udělám výjimku. Rodinný kalendář máme doma již několik měsíců, stejně tak menší dětské. S tabulkami jsme spokojení. Kluci jen potřebují dokoupit motivační hvězdičky, které jim budu udělovat za splnění úkolu, jako motivaci (každodenní motivace slábne a proto mám vymyšlen nový motivační program :D ) Rodinný plánovač je naprosto skvělá věc a nevím, jak jsem bez něj mohla fungovat dřív. Už je to pro mne rituál. Nedělní ukládání, přečtení pohádky a odchod do kuchyně smazat a naplánovat nový týden. A ráno už zase každý ví, co ho celý týden čeká - různé kroužky, lékař, výlet, logopedie,... V nabídce magnetů si vybere opravdu každý. Magnetky velmi pěkně na kalendáři drží. Samotné tabulky i kalendář máme na zdi s magnetickým nátěrem a taktéž krásně pevně přilnou, nesjíždí. Tentokrát jsem doobjednávala magnetky a opět jsem byla (stejně jako při první objednávce) překvapena milým a vstřícným přístupem paní Adélky. V obou případech jsem využila i možnost, vytvořit si magnetky na přání (která nám ve výběru chybí) a v obou případech jsem byla moc spokojená. Troufnu si říct, že paní opravdu vyjde vstříc snad úplně ve všem, nic není nemožné. Bonusem je moc krásné balení, bez plastu, s poděkováním a milou pozorností. Děkuji.
O Avatar autora Olga | 1.5.2021
Máme doma kalendář a magnetky pro školáka i školkaře. Velmi mile a vstřícné jednání paní Adélky a výborná komunikace. Kalendář jsem vyhrála v soutěži. Děti jsou z něj úplně nadšené! Moc se mi líbí jejich zpracování, tloušťka magnetu, krásně drží na lednici. Teď už nemusím klukům kreslit činnosti na další den, chystají si je sami a moc rádi za hvězdičky úkoly plní. To že ví, co je další den čeká, jim dává pocit, že mají o všem přehled a den v týdnu i datum a vše je pro ně takto mnohem lépe a to doslova UCHOPITELNÉ! A moc oceňuji i ekologické zabalení, žádný plast a velká pečlivost. Je na všem vidět jak s velkou láskou a pečlivostí pro své zákazníky vše připravují. Děkuji
K Avatar autora Karolína | 27.4.2021
Hodnocení nepíši, ale tady jsem byla tak moc mile překvapená jak komunikací a vstřícností, tak s objednaným zbožím, že si to zaslouží uznání. Svoje děti nemám, a přesto jsem z balíčku byla nadšena a to i po vzhledové stránce - byl pracně zabalený a neměl žádný nadbytečný plast, celkově na něm bylo hezky vidět, jak si e-shop dává záležet na kvalitě i kvantitě. Vše co bylo objednáno přišlo v tom nejlepším stavu i s radostmi navíc. Nemám co vytknout !
J Avatar autora Jana | 27.4.2021
Krásný, praktický nápad, který dětem pomáhá a baví. Hezké zpracování, magnetky drží pěkně. Děkujeme.

Stránka 2 z 3 , položek celkem: 59