Magnetky jsou ručně tvořené, celý proces je v naší režii a nikdy bychom do světa nepustili kus, který by nebyl dokonalý. Proto trvá přibližně týden, než pro vás je celý balíček nachystaný.

Hodnocení obchodu

5,0 84 hodnocení
Přidat hodnocení
5
83x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Klára | 11.11.2021
Vše naprosto v pořádku. U nás jsou magnetky ve veliké oblibě. Děti ochotněji pracují když vědí co mají dělat. S obchodem není problém se na čemkoli domluvit (máme doma tři kluky, neumí číst a tak máme magnetky se jménem a jinak barevné trika!). A k tomu krásné balení a malý dárek jako překvapení. Vřele doporučuji!
P Avatar autora Petra | 6.11.2021
Krásně zpracované produkty :). Rychle dodání. Skvělá komunikace. Ještě jednou moc děkuji za pomoc a ochotu.. Opravdu se dá krásně s "Lyonis" na všem domluvit. Opravdu neváhejte. :).. Doporučuji!
Š Avatar autora Štěpánka | 6.11.2021
Skvělá komunikace, krásně odvedená práce, magnetky kvalitně zpracované. Rychlé dodání. Doporučuji!!!
A Avatar autora Alexandra | 4.11.2021
Kalendář je krásně zpracovaný a magnetky jsou top! Skvělá komunikace ze strany obchodu; výrobky precizně zabaleny a doručení rychlé. Mohu jenom doporučit!!!
B Avatar autora Bety | 17.10.2021
Objednávala jsem už druhý kalendář, tentokrát pro školáka, první školkový zdědil mladší syn. Doobjednala jsem i magnetky, přišly bleskově, krásně zabalené i s dárečkem, děkujeme! Kalendář také přišel velmi rychle, bude to dárek na Vánoce. Klukům moc pomáhá naučit se orientaci ve dnech v týdnu, mladšího motivují i úkoly a hvězdičky za ně. Krásné zpracování!
Avatar autora T | 12.10.2021
Krásné kvalitní magnetky, milé balení, dáreček zdarma, rychlé dodání, všechno super :)
K Avatar autora Kristýna | 11.10.2021
Krásně zpracované harmonagramy - ty naše homemade byly taky super, ale trvanlivost nicmoc :-D
Avatar autora Iveta Čechurová | 10.10.2021
Maximalni spokojenost, krasny, kvalitni vyrobek, rychle dodani. Syn (3 roky) je nadseny a my take
M Avatar autora Míra | 6.10.2021
Rychlé dodání.Výrobek pěkný.
R Avatar autora Romana | 6.10.2021
Jsem nadšená, magnety jsou hezčí než na obrázku. Navíc krásně zabalené, rychle dodané. Nakoupila jsem vnukovi do advetního kalendáře a moc se těším, až je začne používat. Děkuji a doporučuji
T Avatar autora Tereza | 5.10.2021
Moc děkujeme za Rodinný kalendář. Máme ho zatím krátce, ale věřím, že celé rodině zpestří a ulehčí plánování každodenních povinnosti.
I Avatar autora Irena | 4.10.2021
Skvělá rychlost, krásně zabaleno a stejně krásné jako na fotkách
H Avatar autora Helena | 4.10.2021
Rychlost dodání, zpracování výrobků, vizuální stránka, komunikace obchodu, to vše je na 1. Nemám, co bych vytkla, vše je skvělé.
A Avatar autora Alena | 3.10.2021
Krásné zpracování kalendáře, skvěle zabalený, komunikace obchodu na jedničku a 3letá dcera je nadšená. Jsme spokojení :-)
H Avatar autora Hana | 27.9.2021
Z magnetek jsem byla nadšená, stejně tak dcera. Věřím, že časem ještě dokoupime tabulku, co musím udělat. Musím vyzdvihnout rychlost dodání, měli jsme to jako dárek k narozeninám a vše perfektní :-) tabulka krásně drží a magnetky jsou moc povedené :-)
Š Avatar autora Šárka | 25.9.2021
Obrovská spokojenost s kvalitou, zpracováním a musím vyzdvihnout to nádherné a důmyslné ekologické balení. Už jen otevírání balíčku je radostným zážitkem. Magnetky jsou silné, pevné, netřepí se a krásně drží jak na samotné tabuli tak na plánovací tabulce. Plánovací tabulka Vše v jednom je přesně taková, jakou jsme si ji představovali pro náš účel plánování dne spolu s hodinami (tedy ne jako plánovací tabulka pro týden). Ihned po rozbalení jsme společně s našimi kluky dokreslili a umístili hodiny spolu s činnostmi určenými pro danou dobu. Vše jsme si pojmenovali, hledali jsme vhodné magnetky a opakovali jsme si, co vlastně ráno, v poledne nebo třeba po svačině děláme. Pravidelně během dne sledujeme, co je v danou dobu potřeba (ještě) udělat, nejlepší na tom je, že děti baví běhat k tabulce a "číst" si z ní své úkoly. Mimo činnosti se tím u nás děti učí i samotné hodiny, které máme pověšené vedle tabulky, aby se postupně seznamovaly s plynutím času a ve chvíli, kdy od nás uslyší větu "Podívej se, kolik je hodin.", si tu dobu také zafixovaly spolu danými činnostmi a to díky spojení klasických hodin s těmi kreslenými. Jsme nadšení jak oba rodiče, tak obě děti. Jsme rádi, že jsme se o vás dozvěděli a přejeme spoustu spokojených nadšených plánovačů :)
E Avatar autora Eliška | 21.9.2021
jsem velmi spokojená, do pár dnů jsem měla magnetky doma. Jsou krásné, tak akorát velké. Myslím, že se synovi budou líbit.
K Avatar autora Kamila | 21.9.2021
Kalendář je nad očekávání skvělý, zorganizujeme si s dcerkou celý den a školku a má přehled na co se může těšit a co má udělat, a už ji nemusím přemlouvat ať si sama uklidí hračky, pošlu jí se podívat na kalendář co ještě nemá splněno :) Magnetický tabule drží i přes menší rozměr naší tabule:)
MS Avatar autora Michaela Stejskalová | 21.9.2021
Milujeme vaše magnetky! Naprosto. Dcerka chodí do školky a krásně se za chvíli zorientovala ve dnech v týdnu. Magnetky nás provází celý den a už si píše Ježíškovi o další nášup. :) A to už jsme jednou doobjednávali k narozeninám :) Velmi oceňuji Váš lidský přístup a snahu opravdu vyhovět. Dala bych vám těch hvězdiček nejradši 10. :) Přeji mnoho spokojených zákazníků a další skvělé nápady :)
K Avatar autora Kristina | 19.9.2021
Kalendář je moc pěkně udělaný, magnetky krásné, vkusné. Už jsme objednali další dle potřeby. Dceři se moc líbí, nicméně přijde mi, že nejvíc nadšený je manžel, který často u kalendáře stojí a studuje, co nás čeká. Mám snad jen jedinou výtku - doufala jsem, že barevné fixy budou hladkou stranou na víčku na magnetu držet, což bohužel nefunguje :-(

Stránka 2 z 5 , položek celkem: 84