Klidné září s Lyonis ještě stíháte. Většinu balíčků odesíláme do jednoho týdne, ty s úpravami na přání pak do dvou.
Zákaznická podpora:info@lyonis.cz

Hodnocení obchodu

5,0 127 hodnocení
5
126x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jiří | 22.5.2022
+rychlost dodání +nadšení a potěšení v očích dcery, kdy rozbalovala svou To-Do tabulku +kvalita zpracování a silnější magnet, než jsem očekával +ekologické balení
Avatar autora Adéla Švecová | 16.5.2022
Naše zkušenost s obchodem Lyonis je jen pozitivní. Vyrábíte krásné produkty, které přinesly do našeho domova velkou radost a zábavu. Oceňuji velmi příjemnou a vstřícnou komunikaci. Děkujeme a přejeme jen vše dobré.
K Avatar autora Kristína | 16.5.2022
Magnetky jsou krásné, jsem z nich nadšená! A taky moc příjemná komunikace, celkově skvělý obchod :) A dostali jsme i bonusové magnetky jako dárek :) Přeji vše dobré a doporučuji! :)
K Avatar autora Katerina | 7.5.2022
Moc dekujeme za krasny kalendar a magnetky. Syn jej dostal k narozeninam a hned si sam pripravil magnetky. :) je to krasny produkt, koupili jsme i magnetku na miru a muzu rict jedine - doporucuji!!!! :) Diky a budeme se tesit na Vase dalsi magnetky nebo nove napady! :)
MH Avatar autora Marianna Hříbková | 24.4.2022
Týždenný plán pre 3r. syna zožal úspech. Syn nadšený a my rodičia tiež. Krásne spracovanie, určite časom objednám ďalšie výrobky.
DS Avatar autora Dana Slačíková | 9.4.2022
Nádherný kalendář a magnetky, já jsem nadšená, i rámečky krásně zpracované a pevné! Synovi se také líbí!
L Avatar autora Lenka | 2.4.2022
Syn je spokojený,rutina se mu líbí.
PK Avatar autora Pavlína Kovářová | 27.3.2022
Ano, veliká spokojenost
DW Avatar autora Daniela Wohlrabová | 22.3.2022
Kalendáře jsou úžasné. Kluci každý večer připravují aktivity a úkoly na další den a hned ráno zkoumají z okna jaké je počasí, aby si ho mohli přidat do kalendáře. Přikoupili jsme i magnetky s hodinami, takže si kluci hlídají večeru, aby šli včas spát a ráno budíček - když vstanou moc brzy aby nebudili ostatní členy domácnosti. Jsme všichni velmi spokojeni a určitě budeme dokupovat i další magnetky.
P Avatar autora Petra | 19.3.2022
❣️Nejlepší❣️
L Avatar autora Lucie | 19.3.2022
Kalendar naprosto splnil nase ocekavani, nase predskolni holcicka si sama cisti zoubky a pomaha i s radosti v domacnosti. Ma prehled nad tim, co se kazdy den deje, prestoze jeste uplne neovlada mesice a vyssi cislovky. S prvky Montessori pracujeme uz dele a maximalni spokojenost! Mockrat dekujeme, ze se nekdo vydal timto smerem a vyrabi tak uzasne produkty! ❤️
K Avatar autora Kamila | 14.3.2022
J Avatar autora Jana | 10.3.2022
Máme již delší dobu a naprostá spokojenost..velice kvalitní a praktické provedení. Každý rok vždy doplňujeme postupně aktuální magnetky. Děkujeme.
Avatar autora | 7.3.2022
L Avatar autora Lenka | 5.3.2022
Spokojenost na nejvyšším levelu. Perfektní zpracování, krásná jemná grafika, spousta možností. Syn konečně začíná chápat, jak vlastně plyne čas a dny a baví ho každý den sledovat, jestli se rozložení magnetků změnilo. Navíc, manželovi vyhovují poznámky, které je možné vpisovat a mazat. Konečně snad nebude zapomínat. Děkuji za úžasného parťáka a za Váš skvělý přístup (dokonce i nějaké magnetky navíc, které nám udělaly velkou radost). Časem určitě doobjednáme další super kousky!
I Avatar autora Iva | 26.2.2022
Naprostá spokojenost. Kvalitní zpracování a velký výběr magnetek. Pro děti super pomůcka, aby měly přehled, co je kdy čeká.
V Avatar autora Vera | 23.2.2022
Kalendář dorazil a je naprosto skvělý. Četla jsem recenze, tak jsem s tím tak trochu počítala, ale stejně předčil mé očekávání :-) Líbí se mi kvalita zpracování, velký výběr magnetek. Děti (4 roky) se velmi rychle naučily plánovat své aktivity. Dokonce začaly samy od sebe stlát postele, aby si mohly odškrtnout splněný úkol, tedy dát hvězdičku vedle úkolu a tím ho označit jako splněný. Kalendář jim pomáhá orientovat se v čase, zjišťují, jaké bude počasí, denně u něj několikrát stojí a rozhodují se, co ještě přidat či odebrat. K objednávce jsme dostali i sadu magnetek navíc, s tím jsme vůbec nepočítali a potěšilo nás to. Přijde mi skvělé, že bude fungovat i na školu, jen přikoupíme magnetky. Určitě všem doporučuji :-)
K Avatar autora Kristýna | 21.2.2022
Děkujeme, jsme moc spokojeni. Ke kalendáři jsem dokoupila jen další roky a už jede druhé kolo.
MM Avatar autora Monika Mádlová | 16.2.2022
Naprosto úžasné :). Jsme spokojeni moc.
O Avatar autora Olga | 8.2.2022
Skvělý plánovací kalendář,dorazil velmi brzy a navíc s dárkem přidanými magnetkami na přání.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení