Zákaznická podpora:info@lyonis.cz

Hodnocení obchodu

5,0 106 hodnocení
5
105x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MS Avatar autora Michaela Stejskalová | 21.9.2021
Milujeme vaše magnetky! Naprosto. Dcerka chodí do školky a krásně se za chvíli zorientovala ve dnech v týdnu. Magnetky nás provází celý den a už si píše Ježíškovi o další nášup. :) A to už jsme jednou doobjednávali k narozeninám :) Velmi oceňuji Váš lidský přístup a snahu opravdu vyhovět. Dala bych vám těch hvězdiček nejradši 10. :) Přeji mnoho spokojených zákazníků a další skvělé nápady :)
K Avatar autora Kristina | 19.9.2021
Kalendář je moc pěkně udělaný, magnetky krásné, vkusné. Už jsme objednali další dle potřeby. Dceři se moc líbí, nicméně přijde mi, že nejvíc nadšený je manžel, který často u kalendáře stojí a studuje, co nás čeká. Mám snad jen jedinou výtku - doufala jsem, že barevné fixy budou hladkou stranou na víčku na magnetu držet, což bohužel nefunguje :-(
T Avatar autora tereza | 17.9.2021
úžasné tabule a magnety pro děti. Využíváme doma opravdu každý den a dcery tabuli milují.
M Avatar autora Monika | 15.9.2021
Dnes nám došla již druhá objednávka od Lyonis a opět vše skvělé! Magnetky na přání navrhnuty s velkou ochotou a rychle, milé překvapení v podobě víc kusů magnetek. Děkujeme opravdu moc a přejeme, ať se ve všem daří!!! :)
KZ Avatar autora Kateřina Zapadlo | 14.9.2021
Není co vytknout, příjemná komunikace, rychlost, kvalitní kalendáře i magnetky. Kalendář máme od roku 2018, průběžně jen doobjednávám magnetky nebo doplňky dle potřeb. Dceři pomáhají magnetky a úkoly s jejich plněním a pro přehled, co se bude dít. Za mě hodnocení 5/5*
K Avatar autora Katka | 13.9.2021
Jsem velmi spokojena, vkusné a praktické magnetky nám se čtyřmi dětmi velmi usnadňují přehled v průběhu dne. Potřebovala jsem hudební nástroj na míru a přála si i postavičku dítěte s brýlemi, to vše přišlo velmi pěkně provedené.
J Avatar autora Jana | 10.9.2021
Dobrý den, vše je v pořádku..spokojenost a radost na všech stranách. Děkujeme a přejeme hezký den.
L Avatar autora Lenka | 7.9.2021
Náš kalendář- náš zachránce. Skvělé zpracování a konečně máme jasno, co se kdy bude dít.
L Avatar autora Lucie K. | 1.9.2021
Naprostá spokojenost. Syn je nadšený a každé ráno hned po probuzení běží k lednici zkontrolovat, co ho čeká ????
B Avatar autora Bibiana | 31.8.2021
Tak takovou pecku jsem skutečně nečekala! Období s piktogramy máme už dávno za sebou, ale přípomínáček "to do" by mohl pomoci ušetřit mé nervy s ustavičným připomínáním, a tak na mě vyskočila prezentace těchto výrobků a já po sečtení cifer v košíku protočila panenkami a modlila se, ať to má alespoň malý úspěch. Přišel nám vánoční dárek, ze kterého tryskala úžasná energie. Rozbalovala jsem to se zatajeným dechem, opatrně v úctě s těmi, kdo se podíleli na výrobě a přípravě. Toto je něco víc, daleko víc, než bych čekala. Byla jsem v úžasném překvapení a děkuji za ten krásný pocit, který to ve mně vyvolalo. Věřím, že do toho dáváte úplně maximum, kus sebe, své energie, lásky, péče. Já to tam vidím. A děkuji! Co do praktičnosti, estetiky, prostě bomba!
T Avatar autora Tereza | 23.8.2021
Musím jen chválit, pořídili jsme si školkovou verzi. Syn je unešený a já taky nejen, že se jedná o edukativní pomůcku, ale i na lednici vypadá krásně. Každý kdo přišel, obdivoval. Prvotní myšlenka při pořizování byla jestli není cena vysoká, ale musím říct, že je naprosto adekvátní ke kvalitě:-):-) Navíc nám při objednávce vyšli se vším vstříc a brzy objednáme něco dalšího:-):-)
M Avatar autora Monika | 23.8.2021
Jsem nadšená, skvěle zabaleno, krásné provedení kalendáře.
L Avatar autora Lucie | 22.8.2021
Krásné zpracování, moc hezky zabaleno, velmi spokojená, dobrá komunikace, informovanost,a rychlost
B Avatar autora Bára | 11.8.2021
Děkujeme za moc milou pomůcky při přípravě na školku. My jsme si nejprve kalendář půjčili od známých, abychom věděli, zda dceru zaujme a musím říct, že je to od první chvíle perfektní pomůcka. Teď už máme svůj vlastní kalendář i s našimi specifickými "výmysly" a je to super. Každé ráno se hned dcera chodí ptát - tak mamí, jak to dneska naplánujeme? Co se bude dít? Pracujeme s ním opravdu každý den, hned několikrát. Pomáhá v orientaci v čase během dne, zrychluje úkoly, které je potřeba udělat, "nutí" nás si promýšlet plán i několik dní dopředu, což není vůbec špatné. Najednou se i nám dospělým daří více dodržovat slíbené, naplánované věci. Oceňuji kvalitu zpracování, vzhled a nápaditost. Nás baví. Minusem je vysoká cena, před pár lety, když kalendář pořizovala kamarádka, byl provedením úplně stejný, ale cenově někde jinde. I přesto, jsme se rozhodli zainvestovat, tak snad kalendářové nadšení vydrží dlouho a my nebudeme litovat :-). Děkujeme!
ZO Avatar autora Zdeňka Ogorková | 5.8.2021
Zdravím a moc děkuji za vyřízené další mé objednávky. Osvědčila se mi i grafika na míru a dostala jsem nové magnetky hned dvě. Děkujeme. Kalendář je taková naše láska. Máme ho v kuchyni u stolu a pracujeme s ním s dcerou každý den. Hned ráno se chodí podívat, co ji kdy čeká. Také je z rodiny jediná, která vždy zná přesné datum :D
K Avatar autora Kateřina | 5.8.2021
Moc spokojená. Krásně zpracováno, magnetky se líbí dítěti i nám jako rodičům. Ačkoliv bych to nečekala, tak dost vedou magnetky s emocemi a počasím. Uvidíme, jak to bude fungovat, až začne školka.
D Avatar autora Dominika | 3.8.2021
Maximálne spokojná či už komunikácia s obchodom ale aj samotný výrobok. Výborný pomocník pre moju malú ale aj pre partnera, ktorý si tiež pozrieť čo ho v ten deň čaká ????
L Avatar autora Lucie | 26.7.2021
Krásné zpracování, moc hezky zabaleno, děti nadšené. Pokud se osvědčí, radi zakoupime plán na cely týden???? Děkujeme.
M Avatar autora Monika | 26.7.2021
Vše v pořádku, rychlé jednání, kalendář a magnetky super, i 22měsíční dceři se líbí, chodíme se koukat, co nás čeká za aktivity ????
HP Avatar autora Hana Puchnerová | 26.7.2021
velmi spokojena, dobrá komunikace, informovanost, rychlost. Budu teprve věnovat jako dárek k svátku, před nástupem do školy ,tak nevím, jak se bude líbit.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení