Zatím stále stíháme doručení do Vánoce. Ale už se nám prodlužuje dodací lhůta (aktuálně cca 10-15 prac. dní). Děláme ale vše pro to, aby u vás Lyonis balíčky byly co nejdříve :). Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Hodnocení obchodu

5,0 71 hodnocení
Přidat hodnocení
5
70x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Michaela Klusáková | 19.3.2021
Báječná pomůcka. Provedení je krásné, hravé a kvalitní. Je super, že perfektně poslouží staršímu synovi, který má rád plán a přehled, a zároveň je stejným pomocníkem pro mě, mámu, která v plánu často plave. :) :) Až doteď :) :) Za půl roku budeme pořizovat i pro našeho skoro tříleťáka Kalendář pro školkáčky. Děkujeme!
JM Avatar autora Jana Martínková | 13.3.2021
Dobrý den, kalendář máme od Vánoc..výborný propracovaný pomocník a kamarád..kluci 5 a 2 roky používají oba s radostí. Děkujeme. Hezký den.
R Avatar autora Renáta | 13.3.2021
Dobry den, rozhodne sme velmi spokojni! Odkedy mame planovaci kalendar + tabulku na denny ritual prisposobeny podla nasho rezimu pomocou magnetiek, denne povinnosti su pre nas hrackou! Tento kalendar Vam vnesie do domova pokoj a radost z robenia domacich prac, resp. malych povinnosti Vasho dietatka. Niekedy to bol boj, teraz...? S usmevom na tvari, s nadsenim a radostou. Moja dcerka sa nevie dockat, kedy si udeli hviezdicku za vykonanu aktivitu! Velmi chvalim aj sadu 12 ks Moje vyzvy! Vdaka Vam za tento kalendar, je velmi kvalitne spracovany s nadhernou a vystiznou grafikou. Cela rodinka sme nadsena :)
T Avatar autora Tereza | 5.3.2021
Používáme kalendář asi měsíc a strašně za něj děkuji. Už delší dobu jsem nějaký plánovací kalendář pro syna sháněla, ale až ten od Lyonis se nejvíce podobal mojí představě. Synovi jsou 2 roky. Než jsme měli kalendář, byl u nás hrozný problém, když se mělo jít na nákup, ven na procházku, jet na návštěvu atd. Teď s kalendářem přesně ví, co se ten den bude dít a také se těší a méně vzteká. Myslím, že to je skvělý pomocník, moc doporučuji. Také děkujeme za vytvoření magnetek na přání a za magnetky navíc jako dárek. Skvělá kvalita, šikovné české ruce a krásné balení. Děkujeme
V Avatar autora Veronika | 1.3.2021
Dlouho jsem neměla z něčeho takovou radost...Krásně zabalený, že jsme i krabici opatrně rozdělali a pak se z ní dělal domeček, krásná razítka, kalendář bomba....Děti celý večer zkoumaly jednotlivé magnetky, neumí ještě číst, takže to byly občas hádanky...Každej vyfasoval svoji sadu hvězdiček na denní povinnosti...jestli to bude takhle fungovat dlouhodoběji, tak Vás budu opěvovat pravidelně :-) Fakt radost :-) s velikou radostí budu doporučovat dál.
A Avatar autora Adéla | 25.2.2021
nádherné balení krásného a hlavně moc užitečného produktu! Syn je nadšený, teprve začínáme s poznáváním, ale už teď si rád přidává magnetky co že se bude ten den dělat a kdy že se to pojede na výlet nebo za dědou :) věřím, že mu to pomůže více se orientovat v čase a méně se rozčilovat, že se zrovna neděje to, co si myslel... moc děkujeme a vřele doporučujeme!
K Avatar autora Klára | 24.2.2021
Koupila jsem si Náš kalendář,na měsíc.Mame ho na lednici a super! Člověk si řekne,že to až tak nevyužije,ale když to má,tak nechápe,jak mohl být bez toho. Přišlo krásně zabalené a v naprostém pořádku.Ještě jsme dostali pár magnetek jako dárek,což potěší. Děkujeme!
I Avatar autora Iva | 21.2.2021
Vše v naprostém pořádku, synovi se magnetky moc líbí a děkujeme za dáreček
A Avatar autora Andrea Z. | 20.2.2021
Děkujeme za krásný kalendář a spoustu magnetků na "vylepšení", už visí na lednici a dělá (nejen) parádu :-) K Vánocům starší dcera dostala kalendář a ani ne po dvou měsících jsme už rády dokoupily další magnetky abychom měly vše skutečně "na míru" a taky jsme pořídily menší kalendář pro mladší dceru/mě. Magnetky i kalednář se nám moc líbí, pomáhají nám snáze naplánovat čas a rozvrhnout si práci i zábavu a v neposlední řadě si s nimi užijeme legraci :) Cením si Vaší práce zejména s ohledem na nápad a opravdovou užitečnost jak pro děti tak pro nás maminky, přiznám se že jsem asi před rokem zvažovala něco obdobného doma vyrobit, ale chybí mi k tomu potřebná kreativita...
S Avatar autora Simona | 18.2.2021
Moc děkujeme za balíček, dorazil v pořádku, jistě i díky kvalitnímu zabalení. Musím ocenit, že balíte ekologicky a vkusně. Magnetky dceru ihned nadchly a jsem ráda, že splnily svůj účel. S odstupem několika dní mužů konstatovat, že nám pomohly s ranní a večerní rutinou tak, jak jsem doufala. Dcera si ráno i večer, nebo dle potřeby během dne, po splnění svých "povinností a úkolů", přeskládá magnetky na lednici a má radost, jak vše zvládla. Obě jsme rády, že už se nemusíme zbytečně dohadovat. Moc děkujeme!
A Avatar autora Andrea | 18.2.2021
Jsem dlouhodobě spokojená, máme kalendář pro předškoláka, který synovi změnil život. Průběžně doplňujeme podle věku, ročního období, nových aktivit a všechny nás to moc baví.

Stránka 4 z 4 , položek celkem: 71